Histor One by Linea

Creëer een luxueuze leefomgeving

De kleuren vinden die perfect bij je passen is één. Combineren is twee. Met HISTOR ONE ontdek je een ongekende luxe: je persoonlijke smaak wijst de weg naar een combinatie die altijd klopt. Het geheim? Een slim concept van acht geselecteerde kleurfamilies. Met HISTOR ONE creëer je keer op keer de perfecte kleurcombinatie in je interieur. Van romantisch zacht tot puur avontuur.

 

Kleurcombinaties die altijd kloppen

Een romantische slaapkamer, een strakke keuken en een speelse kinderkamer? Met HISTOR ONE krijg je de stijlvolle kleurencombinatie die je voor ogen had. De hoogwaardige verven op waterbasis zijn het resultaat van de nieuwste technologieën. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en hebben alle professionele kwaliteiten.

Het kleurenpalet is zorgvuldig geselecteerd en afgestemd op het maken van perfecte combinaties, welke stijl je ook kiest. Zo creëer je een luxueuze leefomgeving waarin je je helemaal thuis voelt. Vertrouw op je persoonlijke smaak en leef je creatief uit met de acht kleurfamilies: van zachte toon-op-tooncombinaties tot meer contrast met gedurfde accenten.

 

www.historone.be